29.8.2023 12:56
Akrobatiakoulu alkeet (Vierumäen koulu, ke)

Akrobatiakoulu - Syyskausi 2023 alkaa! Huom. muuttunut harjoituspaikka ke 30.8.

Tervehdys huoltajat,

Olen Henrietta Linna, SC Vantaan Akrobatiakoulun ohjaaja. Vedämme 14 keskiviikkona yhdessä Ilona Sinikedon kanssa 60 minuutin voimisteluhetken ja tavoitteena on liikkua ilolla ja monipuolisesti siten, että jokainen oppii jotakin uutta ennen joulua!

Voimistelu on valloittanut minut jo aika päivää sitten ja palaan nyt monen joukkuevoimisteluvuoden jälkeen pienten ohjauksen pariin. Olen itse saanut voimistelun parista tärkeitä ystäviä, liikunnan riemun ja muistoja, joita kerään jatkuvasti vain lisää. Ohjaajana nautin lasten ilosta ja riemusta liikkua kun samalla tiedän, että heidän on mahdollista saada tästä harrastuksesta samoja asioita joita itse olen saanut.

Voimistelu tarkoittaa minulle monipuolisuutta ja tämä tulee näkymään myös tunneilla: Tulemme liikkumaan eri tavoin eri suuntiin, tasapainoilemme, pyörimme ja käytämme koko kehoa, keskittyen näin hyvään vartalonhallintaan ja ketteryyden kasvamiseen.

Minut saa parhaiten kiinni numerosta 040 687 1777 tai salilta hieman ennen tuntia tai sen jälkeen. Kiireettömämmät viestit voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen henrietta.linna@scvantaa.fi.
Kysythän aina jos kysyttävää syntyy ja otan mielelläni vastaan myös niin toiveita kuin palautettakin.

Jokainen osallistuja saa itselleen Voimistelupassin, johon kerätään jokaiselta osallistumiskerralta tarra. Passi sisältää ideoita liikkumiseen sekä liikkeitä, joita on turvallista harjoitella kotona, aikuisen valvovan silmän alla.

Ensimmäinen tunti pidetään keskiviikkona 30.8., poikkeuksellisesti Viertolan koululla osoitteessa Viertolankuja. Normaali harjoituspaikka on Vierumäen koululla osoitteessa Lehmustontie 9 klo 18-19. Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia. Kulku jumppasaliin tapahtuu C-oven kautta, koulun vasemmalta sivulta.

Kauden aikataulut
– Ensimmäinen tunti 30.8.
- Syysloma viikolla 42 (16.-22.10) - ei tuntia
- Syyskauden viimeinen tunti 13.12.
- SC Vantaan yhteinen talvinäytös sunnuntaina 17.12. Lisätietoja näytöksestä saatte kauden aikana.

Varusteet tunneilla – tunnilla liikutaan hiukset kiinni, jätetään korut kotiin ja vaatteiden on hyvä olla ihonmyötäiset ja istuvat siten, ettei niihin kompastu tai etteivät ne valu liikkuessa. Juomapullosta voi hörpätä tunnin aikana hörppytauolla.

toimisto@scvantaa.fi auttaa yleisissä asioissa ja laskuihin liittyvät asiat käsittelee laskutus@scvantaa.fi.

Voimisteluterveisin,
Henrietta Linna ja Ilona Siniketo